Laden...

Over ons

IkWilNieuweMeubelen.nl is een bedrijf waar mensen werken met meer dan 30 jaar ervaring in de meubel en beddenmarkt.
IkWilNieuweMeubelen.nl is onderdeel van Selekt Wonen Ter Veen Borger BV.


Selekt Wonen Ter Veen Borger is gevestigd aan de Bloemdijk 1a in Borger.
Tel 0599-234489 info@ter-veen.nl www.ter-veen.nl

 

IkWilNieuweMeubelen.nl is 24 uur per dag per mail bereikbaar. of telefonisch onder het nummer van Selekt Wonen Ter Veen op 0599-234489

 

Kan het echt zo goedkoop?

Ja dat kan doordat wij geen verkopers in dienst voor deze site hebben maar u zelf uw keuze maakt.
Ja dat kan doordat wij grote centrale inkoop kunnen doen.
Ja dat kan doordat wij partijen van bekende fabrikanten opkopen.

 

Op al uw gekocht goederen heeft u garantie, afhankelijk van het product is deze garantie minimaal 1 jaar.(tenzij anders overeengekomen.)

 

Alle op onze site genoemde prijzen zijn incl. BTW. Met ons breed assortiment, onze Goedkope prijzen en onze snelle service kunnen wij u vast en zeker van dienst zijn.

 

Heeft u geen keuze kunnen maken op onze site, dan kunt u aangeven naar welk product op op zoek bent en wij zullen u aangeven of uw keuze door ons te leveren is en wat de prijs er dan van is.

 

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit zal nimmer lijden tot vermindering van kwaliteit van het gekozen product, de omschrijving van het artikel is altijd zoals het geleverd wordt.

 

In het woud van aanbieders is het voor u als consument moeilijk om een goede en gedegen keuze te maken, maar u heeft gekozen voor een goede, betrouwbare en Goedkope aanbieder, wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 

 

Met vriendelijke Groeten,

 

Team IkWilNieuweMeubelen.nl