Laden...

Klanten aan het woord

 

Uiteraard met hun toestemming, publiceren wij hier enkele reacties van onze klanten.
Heeft u ook een ervaring met IkWilNieuweMeubelen.nl die u wilt delen met andere klanten?

Mail ons deze dan door en maak kans op een waardecheque t.w.v. 50.=
(wordt maandelijks onder de inzenders verloot.)

 

Fam Bosker Oesgeest:

Al een hele tijd waren wij op zoek naar een gemakkelijk zittende relaxfauteuil met opstahulp voor mijn man, echter de prijzen waren ons vaak te hoog. Totdat wij tijdens het surfen www.ikwilnieuwemeubel.nl tegen kwamen, uiteindelijk hebben wij daar voor een hele scherpe prijs een gewelidige fauteuil gevonden. De levering was al een paar dagen later de verrassing was dta er zelfs een gratis leeronderhoudsmiddel bij zat.  

Dhr Fransen Emmen:

Beste mensen van IkWilNieuweMeubelen.nl bedankt voor de vlotte levering van onze nieuwe eethoek.

Fam Ahmed Amsterdam:

Wij wonen 3 hoog in Amsterdam en volgens de voorwaarden zou onze nieuwe stoel geleverd worden tot achter de eerste deur op de beganegrond, echter uw chauffeur was zo vriendelijk om de stoel zelfs bij ons in de kamer te zetten. Super!! 

Fam Paas Raalte:

Eerst waren wij wel wat huiverig om onze nieuwe bank via een internetwinkel te bestellen, na telefonisch contact, waarin wij uitleg kregen van een vriendelijke dame, waren alle twijfels weggenomen en hebben wij een mooie bank besteld.

Fam vd Steeg Groningen:

Aangezien wij 2 opgroeiende kinderen en 2 honden hebben, waren wij niet van plan om veel geld voor een nieuwe zitgroep te betalen, maar we wilden toch wel een kwalitatief goede. Bij IkWilNieuweMeubelen.nl kwamen wij een model tegen die met 35% korting werd verkocht, bij navraag bleek dit een showmodel te zijn, lang hebben wij toen niet gedacht en de zitgroep besteld. Een paar dagen later ontvingen wij de zitgroep thuis en we zitten er nu een heel aantal weken met veel plezier op.

Fam Luitjens Rotterdam:

Geacht Team van Ikwilnieuwemeubelen.nl, vandaag zijn onze stoelen geleverd, keurig op tijd en volgens afspraak konden we betalen aan de chauffeur. zeer tevreden! dikke duim.